Lyse Netter er en musikkfestival som arrangeres den 10.-11. juni 2022 i Moss.

1654873200

  days

  hours  minutes  seconds

until

Lyse Netter er en musikkfestival som har blitt holdt to ganger tidligere, i 2018 og 2019. Den arrangeres av kulturhuset House of Foundation, som er en del av selskapet Audiatur. I pandemiåret 2020 ble festivalen delt opp, og gjennomført som flere mindre konserter.

Martin Martinius Sørhaug

Daglig leder Audiatur Bokhandel & House of Foundation.
Festivalsjef Lyse Netter.

Lyse Netter er kjent for å være en lokal festival i idylliske omgivelser, og i 2022 vil festivalen holdes i Møllebyen – et historisk industriområde i Moss sentrum.

På plakaten finner du flere kjente norske og utenlandske artister, men også et knippe undergrunnsartister. Festivalprogrammet består av scenekunst, lydinstallasjoner, litteratur, visuell kunst, performancekunst m.m.

Lyse Netter er festivalen som har alt: musikk, kunst, litteratur, god mat og herlig stemning!

I 2022 flyttes festivalen til Møllebyen. Motivasjonen for dette er primært å knytte den tettere opp til House of Foundation, og utviklingen denne bydelen står ovenfor. Det gir oss helt andre rammer for produksjonen. Vi trer inn i byens historiske, industrielle hjerte – i dag et urbant område med en rekke muligheter. Vi kan boltre oss i et godt tilrettelagt og velholdt område med park, elv, åpne plasser, spennende bakgårder, velsmakende serveringssteder og mye mer.

Besøk

Eller kjøp billetter her


«Verdens hyggeligste festival.«

NrK Østfold