Suksess!

Samtidig som festivalen Lyse Netter åpner dørene, lukker jeg kapittelet som bachelorstudent i Innovasjon og Prosjektledelse ved ingeniøravdelingen på Høgskolen i Østfold.

Dette er et kapittel jeg aldri kommer til å legge bak meg, men alltid kommer til å ha med meg. Jeg kan anbefale dette studiet til alle kreative skaperhoder som evner å se muligheter i alt. De som ser mulighetene, har mulighetene. Og det å vite hvordan man skal gripe dem, gir en enorm frihet. For som vi allerede vet:

Grip mulighetene, de griper ikke deg.

Så hvordan gjør man det? Jeg velger å tenke at hver mulighet har sin egen suksessoppskrift.

Innovasjon og Prosjektledelse består av mange ulike emner, som sammen bygger en bred men samlet plattform av kompetanse. Vi studenter sitter igjen med en spisskompetanse på utvikling av helhetlige og bærekraftige løsninger, samt å kunne styre og lede prosesser med flere tanker i hodet samtidig. Dette er verdifullt for et næringsliv på vei inn i det grønne skiftet.

Men kanskje det viktigste jeg har lært, er hvor mye kunnskapsutvikling som skjer gjennom samhandling. Takket være et nettverk av ivrige bidragsytere, leverte jeg til beste karakter på bacheloroppgaven.

Du kan lese rapporten her.

Nå venter nye eventyr på Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet, der jeg har ambisjoner om å ta med meg kunnskapene om bærekraftig innovasjon inn i eiendomsutvikling – som en ny plattform for å bygge konkurransekraft!

Takk for denne gang!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s