Nytt nettverksmøte

På bildet fv.: Shakeel Rehman, ordfører Hanne Tollerud, Benedicte Lund, Charlotte Bergogne, meg, Ida Martine Johansen og Ole-Jakob Storum Mathisen.

Før jul holdt vi et nettverksmøte der jeg og Martin presenterte Lyse Netter 2022 for første gang. Med oss hadde vi Turbonegro-gitarist Knut Schreiner, Rasmus Os fra Fauna Eiendom, Ida Andberg fra Sparebank 1, Dan Marius Nordhagen og Yvonne fra Tons of Rock, samt Elvira og Emil Nikolaisen fra Moss Angeles.

Nå var det på tide med en ny runde, så den 9. februar Kl. 19.30 ble det holdt et nytt nettverksmøte på House of Foundation. Her fikk jeg for første gang møte en samlet miljøgruppe med studenter fra høgskolen, som skal jobbe for festivalen.

Møtet ble først åpnet med programslipp (offisielt 12. februar, men for partnerne et par dager før), der artister, kunstnere og mange forskjellige festival-aktiviteter ble presentert.

Deretter introduserte jeg alle for handlingsplanen til festivalens miljøarbeid, og miljøgruppen som skal jobbe med den. Her er et lite utdrag fra presentasjonen:

Visjoner og handlingsplan for grønn festivalavvikling

Hva?

  • Minimere slitasje
  • Redusere ressursbruk
  • Redusere negative konsekvenser av prosjektet

Hvordan?

  • Benytte festivalformatet til å tenke kreativt og progressivt omkring utfordringene vi alle står ovenfor.
  • Bringe lokale og regionale aktører i en rekke bransjer sammen for å ta nye steg i arbeidet mot en fremtidsrettet nærings- og kulturvirksomhet.
  • Hente inspirasjon utenifra.
Hentet fra: https://sprint.no/artikler/sirkulaere-forretningsmodeller-baerekraftig-og-lonnsom-innovasjon

Det ble også holdt presentasjoner av våre partenere, deriblant Texas Reklame, Verdimat v/ Lars-Kristian Leiro, samt Ekeby Gårdsbryggeri som skal brygge et helt eget Lyse Netter-øl!

Kort oppsummert ble kvelden akkurat så trivelig som vi håpet på. Jeg er ikke flink til å ta bilder i prosessen, men høgskolen var godt representert og vi studentene var endelig en samlet gjeng. Etter presentasjonene var det mange nysgjerrige personer rundt oss, så samtalene gikk alle veier.

Det er heller ikke helt tilfeldig at vi poserer sammen på et gruppebilde med ordfører Hanne Tollerud, AP-gruppeleder Shakeel Rehman og Mdg sin bystyrerepresentant Benedicte Lund. Disse menneskene er noen skikkelige pådrivere for festivalen, og gode støttespillere som heier på alt vi gjør. Så symbolsk er dette et helt perfekt bilde der alle fortjener sin plass!

Litt off topic, men det hører med til historien at jeg og Charlotte denne kvelden ble invitert med på isbading av ordfører Hanne Tollerud, første lørdag etter nettverksmøtet. Det var noe vi ikke kunne si nei til… Mer om dette her!

En kommentar om “Nytt nettverksmøte”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s