Møt miljøgruppa

Lyse Netter har vært så heldige å få tre studenter til på laget: Ole Jakob, Ida & Charlotte.

Ole Jakob Mathisen & Ida Martine Johansen tar nå en bachelor i miljøledelse. De går (i likhet med meg) på Innovasjon og Prosjektledelse, som er et bachelorstudium under ingeniøravdelingen ved Høgskolen i Østfold (avd. Fredrikstad). De vil bruke ulike metoder for å kartlegge miljøavtrykket som oppstår med Lyse Netter, i forhold til mat og avfall. Dette er akkurat hva vi trenger nå, men ikke minst i fremtiden også. Morgendagens ledere er grønne!

Charlotte Bergogne er en Erasmus-student fra Frankrike, som for tiden tar en master. Hun er kunnskapsrik, pliktoppfyllende, ryddig og blid. Det er en glede å ha henne med i Lyse Netter-prosjektet, der hun hjelper til med miljøledelse og annet vi måtte trenge.

Vi møttes ikke før på nettverksmøtet, som du kan lese om i neste innlegg. Men møtet gikk over all forventning, og var et startskudd for samarbeidet. Etter dette har vi hatt jevnlige møter, med oppsummering hver mandag. Å ha faste møtetider er viktig for å sikre kontinuitet i arbeidet, og vi får snakket om eventuelle hindringer vi møter på. Så langt har vi samarbeidet godt, og jeg er glad for å ha noen å diskutere fag med. For akkurat dét er noe jeg kommer til å savne når jeg er ferdig med studier.

Her er vi igang med et Teams-møte. Fv: Charlotte Bergogne, meg, Ole Jakob Mathisen, Ida Martine Johansen og Martin M. Sørhaug.

Vi ble spurt om vi kunne tenke oss å lage et innlegg på høgskolens Facebook-side. Det tok litt tid, men omsider fikk vi presentert oss der også:

Og som Facebook-innlegget sier:

Jeg gleder meg til fortsettelsen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s