Møte med Moss I Sentrum

Fv: Martin M. Sørhaug (festivalsjef LN), Anita Theoline Mørck (prosjektleder MIS), Carina Marcolin (prosjektleder MIS), Kristin Utakleiv (daglig leder MIS) og meg (ass. prosjektleder LN).

Vil du gå fort, gå alene.
Vil du nå langt, gå sammen.

Ukjent

Hvordan kan vi få til at dette blir en helg flest mulig vet om?


Dette var problemstillingen under dagens møte med Moss I Sentrum.
I løpet av festivalhelgen 10.-11. juni er det mye som skjer i Moss. Først og fremst er det Mossedagene. Kort forklart handler Mossedagene om gode tilbud, arrangementer for store og små, konkurranser, stands, kulturelle innslag og utdeling av Mossiannaprisen. Det er naturligvis ekstra liv i gatene disse dagene. Men det er også en food truck-festival; Street Food Norway Tour 2022, en platemesse, samt Viken Tattoorama. Og noe vi alle har til felles, er at vi ønsker å trekke folk til Moss sentrum denn helgen. Moss I Sentrum sitt initiativ til mulig samarbeid, var derfor veldig velkomment!

Samarbeid – Stolthet – Kommunikasjon – Levende sentrum
er fire nøkkelord Moss I Sentrum har i fokus.


Moss I Sentrum AS (MIS) ble etablert av Moss Gårdeierforening, og fokuserer på å bygge omdømme, synliggjøre aktiviteter og bedrifter, samt ha ansvar for aktiviteter og markedsføre Moss sentrum.

Dette gjør de ved å oppmuntre til samarbeid mellom virksomheter, med sikte på å skape et levende sentrum. De jobber også målrettet med sosiale medier, som Facebook, Instagram og Youtube.

Moss I Sentrum er også del av partnerskapet Byliv Moss, sammen med Moss kommune, Moss Gårdeierforening, Moss Industri- og næringsforening, Mosseregionens Næringsutvikling og representanter for frivillighet og kulturliv. Der samarbeider de om konkrete prosjekter på tre områder;

  • Etableringer
  • Arrangementer
  • Bymiljøtiltak

Dette er derfor en perfekt plattform å synliggjøre seg på, og det de gjør er helt i tråd med det vi i Lyse Netter har hatt ønske om siden begynnelsen: Byutvikling gjennom bylivsutvikling. Hvordan dette henger sammen, har jeg laget en illustrasjon på her:


Vi driver ikke med festival for å bli størst eller best. Vi gjør det fordi vi ønsker at byen skal ha en møteplass der alle kan delta. Og nå skaper vi akkurat det!

Takk til Moss I Sentrum for dette flotte initiativet! Dette blir spennende, og jeg gleder meg til fortsettelsen. Enig? Følg med videre!

En kommentar om “Møte med Moss I Sentrum”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s